Una nova edició de la Sortida del Pessebre, enguany la 51ena, ens va tornar a portar a un nombrós grup d’amics i socis del Moto Club Tarragona fins a Sant Magí de la Brufaganya el passat dia 17 de desembre, aquest any amb algunes novetats pel que fa al disseny de la sortida.
La tradicional xocolata amb xurros que tradicionalment ens ha servit d’esmorzar i aplec ha deixat pas a un canvi d’horaris i un esmorzar a la pròpia ermita, pel que a les nou del matí les 25 motos concentrades al Bar del Moto Club van engegar la ruta habitual cap a San Magí. Aquest canvi d’hora va fer que aquest any la temperatura fos notablement més baixa del que estem acostumats en altres edicions, fins i tot amb trams de carretera amb una presència important de gel que va obligar a extremar les precaucions.

L’arribada a l’ermita cap a les 10,30h ens va reunir amb els 30 participants de la ruta d’enduro que ja gaudien d’un excel·lent esmorzar a base de cansalada, mongetes, botifarra, pa amb tomaca i peus de porc. L’Agrupació d’Amics de Sant Magí, entitat cultural que du a terme un gran esforç en la conservació de l’ermita de Sant Magí, tenia disposades unes taules a l’explanada, a on el sol i l’esmorzar van fer entrar en calor a tots els participants, entre els quals ens va tornar a acompanyar l’amic Jordi, qui després de sorprendre’ns amb la seva presència a la darrera sortida de la Calçotada, va tornar a venir des de València amb la seva Honda Gold Wing per gaudir de la nostra trobada nadalenca.

Després del cafè es va procedir a la tradicional missa i a l’ofrena del pessebre que aquest any va córrer a càrrec del nostre president, Josep M. Busquets Martí, i que el nostre Moto Club fa cada any al patró de la ciutat.
La foto de família de tots el socis i amics del Moto Club Tarragona va posar punt i final a aquesta sortida nadalenca amb la que el Moto Club Tarragona us desitja unes Bones Festes i un bon Any 2024.

DESCARREGA IMATGE ORIGINAL