El passat diumenge dia 5 de març un bon grup d’amics del Moto ClubTarragona vam recuperar la sortida de la Calçotada.

A les 9.15h del matí vam sortir del Bar del Moto Club per recórrer els 175kilòmetres de l’itinerari previst, distància que tot i no ser excessiva tampocpermetia retards, atès que una gran part del recorregut transitava per lesrevirades carreteres del Priorat i el Baix Camp, font inesgotable de paisatges icorbes que sempre fan d’una sortida en moto un veritable plaer. El recorregut ens va portar en direcció a Reus, Alforja, Porrera, el Lloar, elMolar, Móra la Nova, Tivissa, Pratdip i Riudoms, per tornar cap a Tarragonafins a la Fonda Caliu, a prop del Catllar.

El dia radiant i el ritme tranquil de la sortida, juntament amb un traçat quealternava trams revirats amb d’altres més relaxats, van fer que aquesta esdesenvolupés sense que el cansament fes acte de presència. Només el tramde la carretera de Santa Marina, entre la C-44 i Pratdip, va obligar a extremarles precaucions degut al mal estat de l’asfalt i a la presència de gravilla.La sortida va finalitzar a la Fonda Caliu, al Catllar, a on vam gaudir d’un vermutal sol i una espectacular calçotada en bona companyia.

Sobre aquest darrerpunt cal fer esment especial a la presència de l’amic Jordi, un barceloníestablert a València que, després de veure la nostra convocatòria en aquestapàgina, va pujar a les sis del matí a la seva Honda Gold Wing per gaudir de lesnostres carreteres i, per primer cop, de la gran festa de la calçotada.

Una forta abraçada per ell i per tots els amics que vam gaudir d’aquesta sortidahivernal. Als demés, us esperem a la propera.