El proper dia 5 de març el Moto Club Tarragona organitza la Sortida de la Calçotada, i com sempre ens convida a gaudir amb ells una bona ruta en moto.

Sortirem a les nou del matí del Bar Moto Club per fer una ruta en la qual encara estem treballant. Aquesta vegada no hi haurà parada per esmorzar, atès que a la tornada clourem la sortida amb una magnífica calçotada a la Fonda Caliu.

La Fonda Caliu és un agradable restaurant de cuina catalana ubicat a la carretera del Catllar, al costat de l’urbanització Pinalbert, a on ens rebran amb la típica calçotada amb tots els seus elements.

Aperitiu de la casa, calçots amb salsa de romesco, llangonissa amb fesols, botifarra negra amb patates al caliu i xai a la brasa amb carxofes, tot ben acompanyat de salsa allioli i rematat amb un caneló de pinya farcit de crema catalana. Pa, aigua i vi de la casa, cava i cafès tot per 33 euros.

Tenint en compte, però, que l’aforament és limitat, és molt important que aquesta vegada confirmeu el més aviat possible la vostra assistència. En el pràctic formulari d’inscripció trobareu l’opció corresponent a si vindreu només a la sortida o si també us apunteu a la calçotada.

Properament us donarem més detalls de la ruta i els horaris, però tingueu ben present les places limitades de la fonda i reserveu ben aviat.

Inscripció