Els dies 11 i 12 de juny es va celebrar la prova inaugural del Campionat del Món de Trial 2022 a l’Hospitalet de l’Infant.

La caiguda del calendari de diverses proves previstes pel mundial 2022 va obligar a la Federation Internationale Motocycliste a una reorganització completa d’aquest calendari, de manera que la FIM i la Federación Española de Trial van oferir al Moto Club Tarragona la possibilitat de col·laborar en l’organització d’aquesta primera ronda del campionat.

Tot i la manca de temps que comportava aquest canvi d’última hora, els membres de la secció de trial van acceptar el repte amb l’entusiame que sempre han mostrat.
La FIM i la RFME es van encarregar dels nombrosos tràmits a nivell administratiu i organitzatiu, mentre que en les imprescindibles tasques logístiques el Moto Club Cambrils i l’Ajuntament de l’Hospitalet de l’Infant, amb un agraïment molt especial a la seva brigada de manteniment van estar, un cop més, al nivell que requeria aquest esdeveniment.

Els trialers del Moto Club Tarragona, encapçalats pel Josep Mª Adzerias i el Quico Amenós van desbrossar el Barranc de Llastres des de l’Hospitalet de l’Infant fins Les Planes de Rei, i van marcar dotze zones de gran nivell que van posar a prova les màximes figures internacionals de l’especialitat.

Per la seva banda, els companys Artur Aragonès i Ferran Roca van ser els encarregats de l’organització d’un paddock capaç d’acollir als 100 participants, tasca que van dur a terme amb la solvència i el bon humor que els caracteritza.

El nostre president, Josep Mª Busquets Martí, va ser l’encarregat de donar la sortida als participants en dues jornades tòrrides de trial del màxim nivell.
Un fort aplaudiment a tots aquests companys i la resta de col·laboradors que tan es van lluïr en aquesta tasca contra rellotge.