El passat dia 15 de desembre de 2019 el Moto Club Tarragona va celebrar l’edició número quaranta-vuit de la Sortida del Pessebre. Després del tradicional xocolata amb xurros al Bar Moto Club de la Rambla Nova de Tarragona, la llarga filera de motos va sortir puntualment en direcció a l’Ermita de Sant Magí de la Brufaganya, en un recorregut que, per bé que ja conegut per tots, sempre ens ofereix el seu traçat cent per cent “motard” i d’una inqüestionable bellesa natural.

Aquest any, a més, la climatologia va estar de la nostra part, ja que ens va permetre gaudir d’una temperatura molt benigna per les dates i d’una inusual absència d’humitat i gel a la carretera, gràcies al vents que en els dies previs a la sortida van eixugar la nostra ruta.
La realització del pessebre d’enguany va anar a càrrec d’en Salvador Xatruch, qui també va transportar personalment l’ofrena al patró de la nostra ciutat a bord del seu incansable (i ràpid!) Dianne 6.

La tradició mana que, un cop fetes la missa i l’ofrena del pessebre, toca fer-la petar amb els companys de ruta i fer la foto de família dels participants a la sortida, tan els que van venir per carretera com els que ho van fer per pistes i trialeres amb les seves motos d’enduro. Aquest any i per problemes de dates, la representació dels nostre amics de l’enduro no va estar tan nodrida com ens tenen habituats, però igual d’entusiasta com sempre i prometent tornar-hi l’any que ve amb tots els seus efectius!

La tornada a Tarragona va concloure la Sortida del Pessebre 2019 amb un merescut àpat al Restaurant Mas Rosselló, i amb un brindis per desitjar un Feliç Any 2020 a tots els nostres amics.
Ràfegues a tots i fins la propera, sempre en moto!!