El passat diumenge 23 d’octubre ens vam tornar a plegar per gaudir d’una de les típiques sortides del Moto Club Tarragona, l’excursió de la Castanyada.

El punt de trobada es va haver de modificar a última hora degut a la celebració d’una cursa atlètica a la Rambla Nova. Això va obligar a canviar l’habitual punt de reunió al Bar Moto Club pel pàrquing del col·legi Sant Pau, a on ens vam trobar a les 9:00 del matí les vint-i-sis motos que van respondre a la convocatòria per sortir a les 9:30.

L’itinerari també va patir un canvi a causa de la celebració del Ral•li Catalunya, esdeveniment que feia impossible el nostre pas pel Coll de la Teixeta. La sort de tenir de tenir tantes carreteres amb traçats i paisatges de gran categoria feia complicat decidir quina d’elles podíem triar, així doncs finalment es va optar per sortir en direcció a Vilallonga del Camp, Alcover, Mont-ral, Capafons, Prades i Ulldemolins, a on vam arribar a les 11:00.

La ruta es va desenvolupar amb una agradable temperatura degut al cel ennuvolat que ens va acompanyar tot el dia, fins i tot amb algunes gotes d’aigua que vam arreplegar entre Mont-ral i Prades però que no van representar cap mena de problema. Com tampoc ho va ser el trànsit, sorprenentment escàs i que ens va permetre anar amb tranquil•litat i seguretat, amb dos o tres reagrupaments per tal que tothom pogués gaudir d’aquesta sortida al seu propi ritme. (Potser tothom havia decidit anar a seguir el Ral·li!)

Un cop a la Fonda Toldrà d’Ulldemolins ens hem reunit amb els membres més veterans del Moto Club per gaudir del tracte i l’esmorzar excel•lents amb que sempre ens reben a la Fonda, i que fan que aquest sigui un lloc molt especial per tots nosaltres. Gràcies un cop més!

I gràcies també a tots vosaltres, socis i amics que heu donat tan bona acollida a aquest retorn del nostre Moto Club a l’activitat . Ha estat una retrobada en que la sensació que es podia percebre era la de que ja era hora!

Ens tornarem a reunir tots plegats, junt amb aquells que aquesta vegada no ens han pogut acompanyar, en la que possiblement sigui sortida més apreciada per tots nosaltres, l’Excursió de Pessebre, que aquest any arriba a la seva cinquantena edició i de la que us anirem informant puntualment a la nostra pàgina web.