Després de l’extraordinària acollida que vau donar tots a la Sortida de la Castanyada arriba el mes de desembre i, com cada any, ens porta la sortida en moto més esperada per tots els socis i amics del Moto Club Tarragona, l’Excursió del Pessebre. Aquest any, a més, ho fa amb un número ben rodó: ni més ni menys que cinquanta edicions!

Els anys 2020 i 2021 ens han furtat aquest esdeveniment únic en el nostre calendari de sortides a causa de la tràgica pandèmia de Covid 19, però aquest any el diumenge 18 de desembre hi tornarem amb més ganes que mai per celebrar aquesta efemèride.

PROGRAMA

18-12-2022

9:30 – Clàssic esmorzar amb xocolata i xurros al Bar del Moto Club de la Rambla Nova, a on ens anem retrobant amb amics que, en alguns casos, potser no veiem des del darrer any.

10:30 – Sortida  cap a l’ermita de Sant Magí de la Brufaganya, seguint la coneguda ruta que ens portarà per Salomó, Vila-rodona, Santes Creus, El Pont d’Armentera i Santa Perpètua de Gaià.

(DESCARREGA LA RUTA)

12:00 Tradicional missa del pessebre i ofrena a Sant Magí del pessebre que cada any el Moto Club porta al patró de la ciutat.
Després de les fotos de record i la crítica inapel·lable del pessebre,

13:30 Tornada cap a Tarragona per Rocafort de Queralt, Montblanc i el coll de Lilla.

14:30 Àpat de germanor amb tots el socis al restaurant Mas Rosselló.

(DESCARREGA EL MENÚ)